KUHINJE

Kuhinja je najpomembnejši prostor v stanovanju ali hiši. Zaradi tega je potrebno, da se v njej počutimo kar se da domače. Za vsak okus se izbere najpomembnejša kombinacija barv, materialov in slogov. Poznamo moderni slog, klasični slog, rustikalni slog, starinski slog.  Izbor le–tega prispeva k čarovniji in toplini vašega počutja. Ljudje ne uporabljajo vrhunsko opremljene kuhinje samo za kuhanje, ampak takšno kuhinjo uporabljajo tudi za pripravo najrazličnejših obrokov za vso družino in prijatelje. Kuhinja je kraj, kjer se zjutraj ob zajtrku ali zvečer ob večerji, pogovorite s svojo družino in otroci pri katerih boste ugotovili, da bi to počeli ves dan. Da bi kuhinja, kot radi rečemo zadihala, je vanjo treba vgraditi tudi gospodinjske aparate. 

img_1337 img_1344 img_1347 img_1362 img_1384 img_1391 img_1393 img_1395 1_resize 2_resize 3_resize 4_resize 6_resize 10_resize 11_resize 20_resize 26_resize ank_resize kuhinja 002_resize slika 006_resize slika 017_resize slika 019_resize mb_1_1 mb_1_2 mb_1_3 mb_1_5 mb_1_6 mb_1_7 mb_1_8 mb_1_9 mb_2_1 angelika 1 angelika_2 clivia_1 clivia_5 hortenzija_1 mirabela mirabela_2 mirabela_3 olea_1 olea_3 olea_5  dr pina_1 pina_2 pina_3 pina_4 pina_5  dr pina_7 pina_8 sintia

 

Danes se v večini primerov pri nakupu nove kuhinje stranke sprašujejo, kaj dati na steno med zgornjimi elementi in med delovno ploščo. Danes to več ni vprašanje. Poleg keramike, danes svetujemo razne stenske obloge v takšnih ali drugačnih materialih. V naši Simfoniji Doma, bi radi da kuhinja poleg funkcionalnosti, daje tudi poseben estetski videz. To dosežemo s steklenimi stenskimi oblogami, katerih cena je pri nas več kot ugodna. Izbirate lahko med množico motivov, ki bodo vašo kuhinjo obogatili bolj, kot si mislite.

Ko vaša partnerica ali partner v opremljeni kuhinji ustvarja obroke in jedi, je lepo da ste ta čas z njo ali z njim in tako pomagate ob pripravi obrokov, ter izrazite svojo hvaležnost in ljubezen v popolnem smislu priprave jedi. Zato je prav kuhinja tista, katera vam nudi dovolj prostora za vse te stvari. Nekateri ljudje si v svoji kuhinji omislijo celo televizor, mizo za delo ali udoben stol, da se lahko tako sprostijo. V naši Simfoniji Doma želimo, da bi vaša kuhinja bila resnično prostor, v katerem se bi odvijala prava simfonija vašega življenja.