KOPALNICE "LAUDEN"

Kopalnica je prostor, ki vam nudi veliko mero ugodja in sprostitve. Poleg kvalitetno izbranih keramičnih ploščic in kopalniške opreme potrebujete tudi dobro načrtovano in izbrano kopalniško pohištvo. Ko projektiramo in oblikujemo kopalnico, je pomembno da določimo vlogo kopalnice oziroma način življenja osebe, ki jo bo uporabljala. Ali je to kopalnica namenjena osebi, katera bo v njej prebila malo časa in katera živi s hitrim tempom življenja ali pa je ta kopalnica za osebo katera želi prostor kopalnice za razkošno sproščanje in uživanje.

Kopalnica je torej kraj za sprostitev, pomiritev ali poživitev in je že davno presegla svoj temeljni namen - umivanje. Vsako jutro vam lahko nekaj minut v njej spremeni ves dan. Na bolje. Prav zato je kopalnica vredna posebne pozornosti in zelo pomembno je, da si izoblikujemo predstavo, kakšen bo ta prostor kot zaključena celota. Bistvo sodobne kopalnice je prostornost, zelo pomembni pa so tudi detajli. Vsi dodatki, s katerimi opremljamo kopalnico, naj bodo barvno in oblikovno usklajeni. Med priljubljenimi novostmi so ploščice, ki posnemajo strukturo lesa, kamna in marmorja. Še vedno so kot oblikovalske rešitve privlačni mozaiki, ki v različnih kombinacijah z večjimi ploščicami dajo prostoru poseben pečat. Tudi rustikalni slog ni izgubil priljubljenosti, le da se pri njem uveljavljajo preproste elegantne linije.

Pri nas vam ponujamo kopalnice slovenskega proizvajalca »LAUDEN«, ki slovi po svoji visoki kvaliteti, širokospektralni modularnosti, večni romantiki, bogatemu udobju in zavidljivi eleganci.

img_1509c img_1514c img_1519c img_1523c img_1526c img_1528c img_1539c img_1542c img_1544c img_1546c img_1548c img_1550c img_1523d img_1523e img_1528d img_1528e img_1546d img_1546e img_1551c img_1551d

KVALITETA
Zavedamo se, da je med najpomembnejšimi dejavniki pri odlocitvi o izbiri pohištva prav kvaliteta, saj le ta dolgoročno vpliva na zadovoljstvo naših strank. Pri nas si prizadevamo ohraniti najvišjo stopnjo kvalitete pri obdelavi materiala, končnih izdelkih in montaži.

MODULARNOST
Prednost pri izbiri naših kopalnic je prav modularnost, kar pomeni da si lahko še tako zahtevna stranka brez težav sestavi svojo sanjsko kopalnico s preprosto izbiro naših že oblikovanih elementov, ki jih z različnimi umestitvami v prostor spremeni v popolni intimni ambient.

ROMANTIKA
V vse hitrejšem ritmu življenja nam ostane le malo časa za sproščanje in romantično razvajanje. Kopalnice ki jih proizvajamo pod blagovno znamko LAUDEN pa so namenjene prav temu. Dovolite si razvajati in si privoščite vsakodnevno romantično doživetje, ki ste ga do sedaj preprosto pogrešali.

UDOBJE
Vsi se vedno bolj nagibamo k estetiki samega prostora, vendar ne smemo pozabiti, kako zelo pomembno je udobje prostora v katerem preživljamo svoj čas, zato smo v našem podjetju temu namenili prav posebno pozornost – pustite se presenetiti.
Svet okoli nas ni črno-bel, je lep in pisan in se nam ponuja v množici različnih barv. Pri opremi bivalnih prostorov igrajo barve vodilno vlogo.
Vse kopalniške elemente je možno dobiti v vseh barvnih odtenkih in širokem spektru furnirjev in akrilnih premazov.

ELEGANCA
Ker si prizadevamo ohraniti in še dodatno izboljšati našo prepoznavnost, se nenehno izobražujemo na področju kopalniškega pohištva, poleg tega pa sledimo inovacijam in napredku v naši stroki, ter najnovejšim trendom v oblikovanju.